Peter Freuchensvej, Toppenberg

Sagsnavn:
Peter Freuchensvej
Entreprenør:
Toppenberg H.O.K

I forbindelse med et renoveringsprojekt på Peter Freuchensvej valgte Toppenberg H.O.K ClipOn Innnercore lysninger og bundstykker fra NIC Denmark.
Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchensvej 2-114 består af 140 boliger. Bygningerne er opført som ¾ etagers boligblokke, opført sidst i 1950érne og opført over flere omgange.
Renoveringsprojektet omfatter blandt andet udskiftning af vinduer og udvendige døre i boliger og kælder og alle entredøre i opgange samt etablering af nye indvendige pladelysninger.

”Vi har været rigtig glade for samarbejdet med NIC. De leverer til tiden og er meget fleksible, hvis man lige står og mangler en lysning eller bundplade. Der har været et godt samarbejde i bestillingsfasen med hurtige tilbagemeldinger.
NIC har også været meget behjælpelige med fremstillingen af en special lysning, som har givet os en nemmere arbejdsgang og et pænere resultat. ” Herudover har Projektleder Jens Godthåb været rigtig godt tilfreds med de korte leveringstider på varer fra NIC Denmark, der har stor betydning for den korte tid de har i hver enkelt lejlighed. Arbejdet er foregået mens beboeren stadig boede i sin lejlighed.

Her hos NIC Denmark er vi rigtig glade for den tillid, som Toppenberg H.O.K har udvist os til deres renoveringsprojekt. Fra start har vi haft en god dialog omkring de løsninger og materiale typer, som er anvendt til projektet.