Sofiendalen

Sagsnavn: Sofiendalen
Entreprenør: Arne Andersen Vrå A/S

Arne Andersen Vrå A/S er totalentreprenør på den igangværende opførelse af 427 boliger i Sofiendalen ved Hasseris i Aalborg
Boligerne opføres syd for boligområdet Hasseris Enge og kommer til at bestå af rækkehuse og lejligheder i størrelser fra 68 til 154 m2.
Snedkerarbejdet i første etape af byggeriet blev igangsat i januar måned i år og de første 61 boliger er klar til indflytning i juli 2019, mens det samlede projekt ventes færdiggjort i starten af 2021.

”Arne Andersen Vrå A/S bruger NIC Denmarks ClipOn flex til dette projekt. NIC Denmarks leverer en god og ensartet kvalitet og med en pålidelig levering. Administrationen er nem at snakke med, og meget løsningsorienterede hvor de er gode til at forholde sig til virkelighedens problemstillinger.
Arne Andersen kan klart anbefale samarbejdet med NIC Danmark.” udtaler praktikant Hjalte Gregersen og entrepriseleder Jeppe Stagsted fra Arne Andersen Vrå A/S

NIC Denmark leverer:
* Præfabrikerede ClipOn lysninger – denne gang med en special Gerigt med Flex fer, tildannet helt specielt efter kundens ønske.
* Vindueslaminatplader / bundstykker 23 mm skarpkantet.
Alt sammen leveret i Fixmål og med færdig hvid overflade.

Vi glæder os over endnu engang at kunne levere til et spændende projekt i samarbejde med Arne Andersen Vrå A/S’s tømrerafdeling og totalentrepriseafdeling.