Wakeup Aarhus

Sagsnavn:
Wakeup Aarhus
Entreprenør:
Bytømreren A/S
Bytømreren A/S og NIC Denmark har afsluttet endnu et spændende projekt, hvor deadlines er af afgørende betydning for et godt samarbejde.
NIC Denmarks vision om at have særlig fokus på at skabe værditilvækst og convenience for vore kunder er endnu engang realiseret.
Patrick Spandet – Projektleder hos Bytømreren A/S, udtaler bl.a. omkring samarbejdet med NIC Denmark:Der har undervejs i projektet været et yderst professionelt serviceniveau. NIC Denmark har været omstillingsparate og klar til at hjælpe i pressede situationer, hvilket betyder meget når der opstår uventede situationer, som hurtigt skal løses. Og ikke mindst det at det ender med et rigtig flot slutprodukt som er let at anvende. Bytømreren A/S har haft et rigtig godt samarbejde med NIC i forbindelse med levering af lysninger og vinduesplader til Wake Up Hotel, hvorfor det bestemt ikke er sidste gang at virksomhedernes veje krydser hinanden. Vi glæder os over at have hjulpet endnu en god kunde med at få løst en spændende opgave med tilpasninger af de inddækningsbehov, der har været undervejs i byggeriet, og glæder os over det fine resultat udtaler Helle Frostholm Skærbech CEO/Partner NIC Denmark ApS.