Konkurrencedygtige priser og fleksibilitet vigtigt hos Hustømrerne A/S

Hustømrerne

Skræddersyede løsninger, kreativitet og konkurrencedygtige priser er nogle af de egenskaber, der gør, at Hustømrerne A/S har valgt NIC Denmark som leverandør til et større renoveringsprojekt der foregår over flere år, og er i Ø-gade kvarteret i Aalborg.

Det fortæller Entrepriseleder Per Rosenberg Madsen, Hustømrerne A/S.

Han lægger ikke skjul på, at konkurrencen er hård i byggebranchen, og derfor glæder han sig også over den fleksibilitet, NIC Denmark tilbyder kunderne.

– Som udgangspunkt er ofte prisen, der bliver dominerende for, hvem vi kan arbejde sammen med. Her kom NIC med en skarp pris til projektet, og det var med til at starte vores samarbejde.
Men hver gang det giver mening, plejer jeg også at spørge NIC, om de er interesseret i at komme med pris eller løsningsforslag. Både når vi er på pladsen, men også når vi sidder på kontoret og regner nye projekter, hvor vi tit drøfter nye løsninger, fortæller Per Rosenberg Madsen.

Hustømrerne bruger flere af NIC Denmarks produkter.

– Vi bruger primært clipOn InnerCore Flex lysninger, men også specielt fabrikerede Trapez lysninger til opgangsvinduer med svejfede bundstykker. Men også standard løsninger på lysninger, hvor vi selv bygger dem på stedet i de tilfælde, hvor det er mest hensigtsmæssigt. Her har vi dog igennem et samarbejde fundet den løsning med stangmål, som skaber den bedste rytme for os, samt mindst muligt spild, påpeger Per Rosenberg Madsen.

Han fortæller, at man også bruger NIC Denmarks Melaminplader med pålimede kanter i specialmål samt special producerede matlakerede egetræslister med udfræset fer, leveret i Fixmål, til nem montering.

– Fordelen er, at NIC Denmarks produkter er fleksible og langt hen ad vejen kan skræddersys til den løsning, vi skal bruge det til. Vi oplever, at NIC er fleksible til at finde løsninger. At man gerne vil hjælpe os med at få løst problemerne ude på pladsen og også gerne hurtigt, så vi kan blive færdige, påpeger Per Rosenberg Madsen.

Samtidigt er der kort vej til hjælp, hvis der er behov for et input til en løsning.

– Man kan altid give Helle et kald, hvis man er i en presset situation og hun måske kan sidde med løsningen, slutter Per Rosenberg Madsen.

NIC Denmark takker for de pæne ord.

Med venlig hilsen /Best regards

Elmevej 16, Glyngøre
7870 Roslev
Tel: +45 9669 1020
www.nordicinnercore.dk