Lysninger

KVALITETSLYSNINGER FRA NIC DENMARK

Kald det hvad du vil, men en ting er helt sikkert; med ClipOn InnerCore/ indfatninger og gerigter er du sikret et godt resultat, en samvittighedsfuld leverandør og fremtidssikret kvalitet – hver gang!

Vores produkter

ClipOn InnerCore Flex

ClipOn InnerCore
Flex

ClipOn InnerCore Unique

ClipOn InnerCore
Unique

ClipOn InnerCore PVC

ClipOn InnerCore
PVC

InnerCore Basic

InnerCore
Basic

 

Samlet produktblad vedr. lysninger

Hent vores produktblad med en samlet oversigt over vores lysningsmuligheder her 

 

Hvad er en lysning?

En lysning er den del som dækkes af fra mur ud til vinduesramme. En lysning består af 3 til 4 MDF plade belagt med folie eller malet. Lysningen sættes sammen med stifter eller NIC Clipon beslag. Lysningen har enten en almindelig afrundet front, eller afsluttes med påsætning af gerigt.

Hvorfor vælge vores lysninger?

Vores kompromisløse kvalitet i lysninger giver dig de bedste arbejdsbetingelser. Vores pateneret ClipOn-System gør det nemt for dig, som håndværker at monterer lysningen helt perfekt.

NIC Denmark’s lysninger er præfabrikerede, hurtig at sætte op, behøver ikke at male, har indbygget fleksibilitet, flot finish hver gang og markedet billigste løsning.

Spørg efter vores FSC®-certificerede produkter

 

Vi er FSC®-certificerede og du kan se vores bevis for gruppecertificering her

 

Hos NIC Denmark bekymrer vi os om miljøet og det er vores målsætning, at både vores leverandører og NIC Denmark efterlever alle miljøkrav.

Vi vil sikre os, at vores produkter fremstilles ansvarligt og med miljømæssige hensyn, derfor har vi valgt at blive FSC®-certificerede, hvilket er miljømærket for ansvarligt skovbrug.