NIC Denmark ApS køber Soundbest A/S

Glyngøre virksomheden NIC Denmark ApS har købt og overtaget Soundbest A/S’ aktiviteter.

De to ejere af NIC Denmark ApS, Helle Frostholm Skærbech og Arne Spicer Lindgren har udvidet aktiviteterne indenfor byggebranchen ved at købe 70% af virksomheden Soundbest A/S i Bording.
Med i købet har det været vigtigt for NIC Denmark at stifter af firmaet, Jesper Krogh forbliver en væsentlig faktor i samspillet. Jesper har været med til at præge en lang række markante erhvervs-, hospitals- og domicil byggerier med akustiske løsninger. Han har bl.a. arbejdet med produktudvikling, produktion og salg, hvorigennem han har skabt en stor viden og et godt netværk af både danske og udenlandske leverandører og producenter.

Soundbest A/S er kendt for at være leverandør og producent af akustiske produkter til loft og væg, fortrinsvis til det professionelle projektmarked. Med de 35 års erfaring i markedet er Soundbest A/S leveringsdygtige i trælameller i krydsfiner og massivtræ samt MDF med fineret overflade. Ud over ovenstående er Soundbest A/S agent for en række udenlandske producenter indenfor mineraluldsbaserede produkter inkl. Wall panels med tekstil samt alt indenfor metallofter og komplekse gipsløsninger. ”Vi er specialister i nedhængte lofter samt vægge til erhverv, skoler og domicilbyggerier. Derudover fungerer vi som supervisor og rådgivere til B2B markedet, og har bl.a. deltaget i flere udenlandske montageprojekter, primært indenfor klimalofter” udtaler Jesper Krogh, Project Sales Manager i Soundbest A/S, det der nu bliver et Datterselskab til NIC Denmark ApS.

Købet er helt i tråd med den udvikling og de mål man hos NIC Denmark ApS har sat sig. Nemlig at være den fortrukne serviceleverandør til byggeindustrien inden for alle former for inddækningsopgaver. Vi vil samarbejde og udvikle sammen med kunden. Det er med dét udgangspunkt vi skaber vores resultater, nu i begge selskaber.

Firmaet vil have adresse på NIC Denmarks fabrik på Elmevej 16 i Glyngøre. Hertil vil der i løbet af kort tid skulle ansættes endnu en medarbejder til at hjælpe med at servicere de mange byggeprojekter virksomhederne har fokus på og som er i Pipelinen.