NIC Denmark forhandler nu skærmvægge

NIC Denmark er blevet forhandler af skærmvægge i tysk topkvalitet fra Schäfer TWS, som tilbyder den perfekte løsning til ethvert behov med sit brede og fleksible produktsortiment. Uanset om det er til våde eller tørre områder, fra budgetorienterede løsninger til eksklusive designer-skillevægge – så kan NIC Denmark levere et produkt, som passer perfekt til dit byggeprojekt.
• WC-faciliteter
• Badefaciliteter
• Omklædnings- og skifterum

Som standard har vi 3 versioner:
1. SV30 er udført i 30 mm melaminbelagt spånplade, og er det rigtige valg, hvis du har brug for et budgetvenligt og robust aflukkesystem, der er nemt at rengøre. Velegnet til tørre områder.
2. SVF30 er udført i 30 mm melaminbelagt spånplade, og er det rigtige valg, hvis der ønskes et attraktivt design sammen med ren funktionalitet. SVF30 har glatte og planmonteret fronter. Hurtig rengøring og effektiv kantbeskyttelse. Velegnet til tørre områder.
3. VK13 er udført i 13 mm kompaktlaminat. Kombinationen af en vandtæt solid kerne og en robust profilramme, gør denne type system særlig robust og holdbar. Nem rengøring. Velegnet til våde og tørre områder.

Men mulighederne er mange, og har kunden andre ønsker, så kan vi også klare det.