NIC Denmark styrker salgsorganisationen

Martin Breindal

Med ansættelsen af Martin Breindal som ekstern sælger, har NIC Denmark styrket sin salgsorganisation.

Når Martin Breindal starter som projektsælger 1. juni 2021 er det med en baggrund sidst som sales promoter hos Merton, hvor især arkitekter har haft glæde af hans besøg gennem de sidste godt 4 år. Også hans tidligere erhvervserfaring vil komme både ham og vore kunder til gavn, når han skal hjælpe med at finde den helt rigtige løsning på præfabrikerede inddækninger fra NIC Denmark.

Martin er 56 år og er bosat i Sønder Stenderup med sin kone og børn. Herfra vil han besøge entreprenører, bygherrer, håndværkere og trælaster samt fortsætte hans besøg hos arkitekter rundt i hele Danmark.

Vi er sikker på at med Martin på holdet får vi en stabil og dygtig holdspiller, der sammen med resten af teamet hos NIC, vil arbejde hen mod målet om at NIC Denmark fortsat er den foretrukne leverandør af præfabrikerede indvendige inddækninger til byggeindustrien, udtaler CEO/Partner hos NIC Denmark Helle Frostholm Skærbech. Vi byder Martin velkommen og håber alle nuværende og nye kunder vil tage godt imod ham.

NIC Denmark er glade for at byde Martin velkommen til vores team.

Kontaktoplysninger:

Martin Breindal

Tel. +45 51 55 00 02

Email: mbr@nordicinnercore.dk

 

Med venlig hilsen /Best regards

Elmevej, Glyngøre
7870 Roslev
Tel: +45 9669 1020
www.nordicinnercore.dk