NIC Denmark styrker salgsorganisationen

Med ansættelsen af Niels Smed Jeppesen som ekstern sælger, har NIC Denmark styrket sin salgsorganisation.

Et styrket team hos NIC Denmark, med Niels Smed Jeppesen på holdet..

Når Niels Smed Jeppesen starter som projektsælger hos NIC Denmark i Januar 2019 er det med en baggrund sidst som salgskonsulent hos Velux, hvor mange trælaster, og håndværkere især har haft glæde af hans besøg gennem de sidste 7 år. Også hans uddannelse som tømrer, vil komme både ham og vore kunder til gavn, da hans erfaring igennem ca. 8 år med både renoveringsopgaver og nybyggeri, hos den samme mester uden tvivl være en fordel, når han skal hjælpe med at finde den helt rigtige løsning på præfabrikerede inddækninger fra NIC Denmark.

Niels er 51 år og er bosat i Vejle, med hans kone og deres 2 børn. Herfra vil han besøge Arkitekter, Entreprenører, Bygherrer samt fortsætte hans besøg hos trælaster og håndværkere rundt i hele Danmark.

Vi er sikker på at med Niels på holdet får vi en stabil og dygtig holdspiller, der sammen med resten af teamet hos NIC, vil arbejde hen mod målet om at NIC Denmark fortsat er den foretrukne leverandør af præfabrikerede indvendige inddækninger til byggeindustrien, udtaler CEO/Partner hos NIC Denmark Helle Frostholm Skærbech. Vi byder Niels velkommen og håber alle nuværende og nye kunder vil tage godt imod ham.

NIC Denmark er glade for at byde Niels velkommen til vores team.

Kontaktoplysninger:

Niels Smed Jeppesen

Tel. +45 51 55 00 02

Email: nsj@nordicinnercore.dk

 

Med venlig hilsen /Best regards

Elmevej 8, Glyngøre
7870 Roslev
Tel: +45 9669 1020
www.nordicinnercore.dk