Vores historie

NIC Denmark blev grundlagt i 1999 og har siden skabt sig en markedsposition som værende en medspiller, der er kendt for innovative og tidsbesparende inddæknings løsninger og altid med fokus på kundens behov.

Gennem årene har NIC Denmark videreudviklet opstartsidéen, fra ClipOn Lysninger til de mange forskellige inddækningsløsninger, som man ser i dag. NIC Denmark har blandt andet udviklet TCS (Tube Cover System), som bruges til rørskjulere, gardinkasser mv., samt vores vægbeklædning WPS (Wall Panel System) som har vundet indpas til byggeprojekter.

Produkter fra NIC Denmark er kendt for at være den nemme og tidsbesparende løsning, der samtidig giver en økonomisk gevinst. Derudover er produkterne værdsat for den flotte finish.

Især det velkendte ClipOn Innercore Lysningssystem er efterhånden blevet et naturligt valg, når der skal inddækkes nye vinduer og døre til både store og små byggeprojekter rundt i landet i stedet for den mere traditionelle lysning, som tilpasses på byggepladsen. Andre former for vindueslysninger både til ovenlys, runde eller buede vinduer mv. specialproduceres også efter kundens behov. Vinduesplader/bundstykker, opkappet i ønskede fixmål og hovedsagligt med laminatoverflade, leveres naturligvis med til mange af ovennævnte lysningssæt.

NIC Denmark er blevet en anerkendt samarbejdspartner, når der i moderne byggerier og under renoveringer opstår behov for specialfremstillede emner til inddækning. Det at være innovative med kundens behov i centrum har altid været og vil altid være en del af historien hos NIC Denmark.

Mål

Vi vil være den fortrukne serviceleverandør til byggeindustrien, inden for alle indendørs afdækninger. Vi vil samarbejde og udvikle sammen med håndværkeren. Det er med dét udgangspunkt, vi skaber vores resultater.

Værdier

  • være absolut ærlige
  • resultater skal skabes i fællesskab
  • alt hvad vi gør, skal gøres godt
  • vi skal være kreative og initiativrige
  • vi skal værdsætte vore leverandører, interessenter og samarbejdspartnere
  • flid, orden og præcision er væsentlige for os
  • omkostningsbevidsthed og resultatorienteret
  • kunder skal behandles som vores gæster
  • vi skal pleje humøret i hverdagen.

Brochure

Se vores brochure – klik her

Du kan også hente brochuren som PDF her