Skærmvægge

Skærmvægge og døre

NIC Denmark forhandler skærmvægge i tysk topkvalitet fra Schäfer TWS, som tilbyder den perfekte løsning til ethvert behov med sit brede og fleksible produktsortiment. Uanset om det er til våde eller tørre områder, fra budgetorienterede løsninger til eksklusive designer-skillevægge – så har vi et produkt, som passer perfekt til dit byggeprojekt.

  • WC-faciliteter
  • Badefaciliteter
  • Omklædnings- og skifterum

Fakta: Skærmvæggene kan leveres i 13 mm kompaktlaminat, som er velegnet til både våde og tørre områder (VK13) eller i 30 mm melaminbelagt spånplade (SV30/SVF30), som er velegnet til tørre områder.
Der er et stort udvalg af dekorationer og farver. Det hele bliver produceret i henhold til kundens ønsker.

Skærmvægge

 Skærmevægge Versioner:

Skærmvæg SV30

SV30

Skærmvæg SVF30

SVF30

Skærmvæg VK13

VK13

  1. SV30 er udført i 30 mm melaminbelagt spånplade, og er det rigtige valg, hvis du har brug for et budgetvenligt og robust aflukkesystem, der er nemt at rengøre. Velegnet til tørre områder. Greb kan leveres i plast, aluminium eller rustfri stål.                                                                        
  2. SVF30 er udført i 30 mm melaminbelagt spånplade, og er det rigtige valg, hvis der ønskes et attraktivt design sammen med ren funktionalitet. SVF30 har glatte og planmonteret fronter. Hurtig rengøring og effektiv kantbeskyttelse. Velegnet til tørre områder. Greb kan leveres i plast, aluminium eller rustfri stål.                                                                                   
  3. VK13 er udført i 13 mm kompaktlaminat. Kombinationen af en vandtæt solid kerne og en robust profilramme, gør denne type system særlig robust og holdbar. Nem rengøring. Velegnet til våde og tørre områder. Greb kan leveres i aluminium eller rustfri stål.

Schäfer TWS producerer skærmvægge i topkvalitet. Skærmvæggene produceres i Tyskland og lever op til de tyske standarder. Skærmvæggene er FCS-certificeret. Derudover er de testet og certificeret af TÜV Nord. Læs mere om Schäfer TWS her.