Rørskjuler – Tube Cover System (TCS)

Vores rørskjuler er udviklet efter NIC Denmark´s principper, der sikrer dig som håndværker en række fordele, såsom besparelser på opsætningstid og en flot finish.

Det specielle TCS beslag er udviklet af NIC Denmark. Rørskjuler-systemet kan bruges til mange forskellige afdækningsopgaver, så spørg endelig til råds hos os. Vi vil altid seriøst forsøge at være behjælpelige med at optimere jeres byggeprojekt til glæde for jer og jeres kunder.

Fakta: TCS leveres præfabrikeret i folierede 12 mm plader af MDF, Fugtfast MDF eller i 10 mm opskummet PVC plader. PVC bruges især til vådrum eller til områder med risiko for høj fugtighed. Plader leveres opskåret i de mål, som kunden ønsker eller som rå plader kunden selv skære til på byggepladsen. TCS beslag leveres med i den mængde vi forskriver (4 stk. pr. lbm.) eller efter kundens behov mod merpris.

Tube Cover System TCS

Fordele ved Tube Cover System (TCS)

 • Intet unødigt materiale spild
 • Hurtig montering
 • Færdigbehandlet overflade (ingen maler)
 • Ingen synlige monteringsmærker
 • Ensartet levering
 • Kræver kun et minimum af værktøj

TCS Versioner

Vores kunder har ønsket 2 versioner af TCS.

 1. Fer og Not version:
  Her er monteringen lidt mere fleksibel.
 2. V-spor version:
  Meget hurtig opsætningsløsning, som giver en ren og glat overflade på kanter.

Ved bestilling bestiller man dybde og længde. 4 stk. beslag pr lbm. indgår i levering og pris.

Et sæt indeholder:
Plader i bestilte længder.
4 beslag pr. bestilt meter.

Standard farve : Hvid RAL9010

Monteringsvejledning

Da vi bruger et miljøvenligt omviklingsmateriale, anbefaler vi, at alle samlinger og ender fuges med en alm. hvid byggefug.

Placer en tynd stribe lim på den ene pladedel i V-sporet. Husk at komme lim i begge V-spor.

Tag fat i begge sider og fold siderne op, så V-sporene samles. Brug malertape til at holde sammen på siderne, mens limen tørrer. Fjern malertape efter tørring.

Isæt let beslagene (blot til opmåling) i langsgående not og mål derefter afstanden mellem beslagene.

Mål op og marker hvor beslag skal monteres på begge sider af rør (eller det element, som skal inddækkes). Kontroller at det passer til noter i TCS.

Ved hjælp af et vatterpas kan der laves en præcis lige linje ud fra sine markerede punkter. På denne måde sikres det, at TCS bliver monteret lige.

Bagside beslag påføres lim. Skru beslagene i ved at få bagsiden af beslaget til at flugte med den optegnet linje. TCS beslag monteres med maks 50 cm. mellem hvert beslag.

Placer en tynd stribe lim i langsgående not. Ved Fer og Not version placeres også en tynd stribe lim i Fer og Not samlinger.

Sæt TCS systemet fast på beslagene. Giv gerne et lille slag for at få den på plads. Til slut fuges langs alle langsgående kanter og endekanter.