Vindueslysninger og dørlysninger

VINDUESLYSNINGER FRA NIC DENMARK

Vi har et stort udvalg af innovative vindueslysninger og dørlysninger. Vi producerer lysninger så de er klar til at sætte op, lige efter dine behov og ønsker. Vores produkter er kendetegnet ved den nemme og hurtige opsætningstid og den flotte overflade finish. Vi er din seriøse byggepartner inden for inddækningsløsninger til byggeri.

Kald det hvad du vil, men en ting er helt sikkert; med ClipOn InnerCore/ indfatninger og gerigter er du sikret et godt resultat, en samvittighedsfuld leverandør og fremtidssikret kvalitet – hver gang!

Vores vindueslysninger

ClipOn InnerCore Flex

ClipOn InnerCore
Flex

ClipOn InnerCore Unique

ClipOn InnerCore
Unique

ClipOn InnerCore PVC

ClipOn InnerCore
PVC

InnerCore Basic 45

Innercore Basic 45

InnerCore Basic

InnerCore
Basic

Clipon Innercore Energyline

Clipon Innercore EnergyLine

Samlet produktblad vedr. vindueslysninger

Hent vores produktblad med en samlet oversigt over vores lysningsmuligheder her 

Skylight lysninger til ovenlys vinduer

Vi laver også lysninger til ovenlys vinduer, se mere her

InnerCore Straight

Vi kan også levere lysninger med melamin decors i eg og birk.

  • Lysninger
   Leveres som en 3- eller 4-sidet lysning i en 16 mm spån med melamin decors på 2 flader og ABS i samme dekoc på forkant. Toplysning kantes også på ender.
  • Vinduesplader
   Ligeledes kan der laves vinduesplader på fixmål med den samme decor.

Der er mange muligheder, alt efter kundens ønske.

Hvad er en vindueslysning?

En lysning er den del, som dækkes af fra mur ud til vinduesramme. Der findes både vindueslysninger og dørlysninger. En lysning består af 3 til 4 MDF plader belagt med folie eller malet. Lysningen sættes sammen med stifter eller NIC Clipon beslag. Lysningen har enten en almindelig afrundet front, eller afsluttes med påsætning af gerigt.

Hvorfor vælge vores vindueslysninger?

Vores kompromisløse kvalitet i lysninger giver dig de bedste arbejdsbetingelser. Vores patenteret ClipOn-System gør det nemt for dig, som håndværker at montere gerigt og lysningen helt perfekt. Vores lysninger sparer dig tid ved en hurtig og nem montage, og den sætvise pakning gør samlingen af lysninger nemmere og mere overskuelig. Det sparer dig arbejdstid i dit byggeprojekt og derved også penge. Derudover sparer du også tid hos maler væk, da vi laver overfladebehandlingen på lysningerne. Vi sikrer dig altid en flot overfladefinish lige efter dine ønsker og behov.

Gode grunde til at vælge NIC Denmark’s vindueslysninger og dørlysninger

 • Præfabrikerede
 • Nem og hurtig montage
 • Overfladebehandlet – Behøver ikke maler
 • Indbygget fleksibilitet
 • Flot finish
 • Ingen spild
 • Spar dig tid og derfor også penge

Spørg efter vores PEFC™- eller FSC®-certificerede produkter

 
Vi er både PEFC™- & FSC®-certificerede, og du kan læse mere her
 
Hos NIC Denmark bekymrer vi os om miljøet og det er vores målsætning, at både vores leverandører og NIC Denmark efterlever alle miljøkrav.

Vi vil sikre os, at vores produkter fremstilles ansvarligt og med miljømæssige hensyn, derfor har vi valgt at blive PEFC™- & FSC®-certificerede, hvilket er miljømærket for ansvarligt og bæredygtigt skovbrug.

Det er vigtigt, at der ved henvendelse til vort salgsteam gøres opmærksom på det, hvis man ønsker PEFC™- eller FSC®-certificerede produkter.