Vægpanel – Wall Panel System (WPS)

Tidsbesparende vægpaneler

NIC vægpanel system er udviklet efter NIC Denmarks principper, der sikrer dig som håndværker en række fordele, såsom besparelser på opsætning og flot finish. Det er udviklet sammen med byggefirmaer og har derfor fokus på hurtig opsætning og de rette materialer.

Vores specielt udviklede monteringsbeslag gør, at der efter montering ikke er synlige skruer eller sømhuller og WPS beslaget sikrer en meget hurtig opsætningstid af vægpanlet.

Fakta: NIC Denmark’s Wall Panel System er et vægbeklædningssystem, som er præfabrikeret i Fibergips, MDF eller Krydsfinér, med not i begge langsgående sider. Overfladen kan være beklædt med hvidt papir folie, PVC folie eller som rå plade. Vælger du en færdigbehandlet overflade, er væggen færdig når pladen er monteret.

Brandgodkendelse: Vores WPS i fibergips monteret med NIC metalbeslag og vores WPS i fibergips med fer/not monteret med 35 mm skruer er brandgodkendt efter K1 10 B-s1 d0 og kan derfor anvendes som vægbeklædning i huse med brandkrav.

Vægpanel monteringsbeslag
WPS Vægpaneler i fibergips

WPS Fibergips

WPS Vægpaneler i krydsfiner

WPS Krydsfiner

Fordele ved Wall Panel System

  • Intet unødigt materiale spild
  • Hurtig og nem opsætning med WPS beslag
  • Færdigbehandlet overflade (ingen maler)
  • Ingen synlige monteringsmærker
  • Kræver kun et minimum af værktøj
  • Meget skruefast
  • Flot Finish
  • Tids- og økonomisk besparende
  • Ensartet levering

Minimum bestilling: 1 palle

WPS leveres i hele plader – ved bredde 300 mm ca. 120 stk. pr. palle, ved bredde 610 mm ca. 60 stk. pr. palle

Fibergips 15 mm

MDF
16 mm

Krydsfinér 15 mm

Standard længde 2500 mm.
Standard bredder: 300 og 610 mm.

Ønsker du opskæring i bestemte mål, kan det også lade sig gøre ved større mængder. Kontakt os og forhør nærmere.

Systemet sættes op med vores specielle WPS beslag. Montering af WPS Fibergips med WPS Metal beslag er brandgodkendt. Opsætning samt færdiggørelse af væg skal udføres efter gældende byggereglement.

WPS kan være foliebelagt, hvilket giver os mulighed for et væld af farver og strukturer i overfladen. Vi kan levere alt fra træ- og stenstruktur til et væld af mønstre.

Sig hvad du ønsker og vi giver dig et bud på vores muligheder og pris.

Kontakt os og hør nærmere

Hvad er vægpaneler? 

Vægpaneler er vægbeklædning, hvor det er nemt og hurtigt at udskifte alt efter ønsker og behov. Det kan være med til at friske et rum op og give en flot finish. Vægpaneler bruges ofte i områder hvor der er risiko for slidtage på væg, det kan f.eks være køkken eller bad.

Hos NIC Denmark har vi specialiseret os i at leverer tidsbesparende vægpaneler med et af markedets hurtigste opsætningstider, samt give forbrugerne af produktet fornøjelsen af vores flotte finish. Vi har sørget for alt, du behøves minimalt værktøj og ingen maler. Vi kan tilpasse vores løsninger til lige præcis dit projekt.

Beslag

WPS Pom Samlebeslag og hjørnebeslag

WPS Metal samlebeslag

WPS Metal samlebeslag