Vægpanel – Wall Panel System (WPS)

Tidsbesparende vægpaneler

NIC vægpanel system er udviklet efter NIC Denmarks principper, der sikrer dig som håndværker en række fordele, såsom besparelser på opsætning og flot finish. Det er udviklet sammen med byggefirmaer og har derfor fokus på hurtig opsætning og de rette materialer.

Fakta: NIC Denmark’s Wall Panel System er et vægbeklædningssystem, som er præfabrikeret i Fibergips, MDF eller Krydsfinér. Overfladen kan være beklædt med hvidt papir folie, PVC folie eller som rå plade. Vælger du en færdigbehandlet overflade, er væggen færdig når pladen er monteret. Opsætning samt færdiggørelse af væg skal udføres efter gældende byggereglement.

Brandgodkendelse: Vores WPS i fibergips med fer/not monteret med min. 35 mm fermacell skruer eller 35 mm klammer med max. 200 mm mellemrum samt vores WPS i fibergips med not/not monteret med WPS metalbeslag og min. 35 mm skruer med max. 200 mm mellemrum er brandgodkendt efter K1-10 B-s1 d0 og kan derfor anvendes som vægbeklædning i huse med brandkrav. Med WPS er det kun nødvendigt med et lag vægbeklædning mod normalt to lag. Vi kan rådgive omkring vægopbygning.

Vægpaneler med WPS beslag

WPS Versioner

  1. Fer og Not version:
   Pladen har fer og not i langsgående sider og monteres med skruer. Vores special udviklede plader gør, at der efter montering ikke er synlige skruer eller sømhuller og pladernes design sikrer en meget hurtig opsætningstid.
Vægpanel fer/not version
  1. Not og Not version med WPS beslag:
   Pladen har not i begge langsgående sider og monteres med vores WPS beslag enten i pom eller i metal. Vores special udviklede monteringsbeslag gør, at der efter montering ikke er synlige skruer eller sømhuller og WPS beslaget sikrer en meget hurtig opsætningstid.
Vægpanel not/not version
DOWNLOAD PRODUKTBLAD WPS med Fer/Not DOWNLOAD PRODUKTBLAD WPS med beslag DOWNLOAD MONTAGEVEJLEDNING WPS MED FER/NOT DOWNLOAD MONTAGEVEJLEDNING WPS MED BESLAG DOWNLOAD BRANDGODKENDELSE
WPS Vægpaneler i fibergips

WPS Fibergips

WPS Vægpaneler i krydsfiner

WPS Krydsfiner

Fordele ved Wall Panel System

 • Intet unødigt materiale spild
 • Hurtig og nem opsætning med WPS beslag eller skruer
 • Færdigbehandlet overflade (ingen maler)
 • Ingen synlige monteringsmærker
 • Kræver kun et minimum af værktøj
 • Meget skruefast
 • Flot Finish
 • Tids- og økonomisk besparende
 • Ensartet levering

Minimum bestilling: 1 palle

Fibergips 15 mm
MDF 16 mm
Krydsfinér 15 mm

Standard længde: 2500 mm.
Standard bredder ved fer/not version: 278 eller 585 mm.
Standard bredder ved not/not version: 300 eller 610 mm.

WPS leveres i hele plader – ved bredde 285 eller 300 mm ca. 100 stk. pr. palle, ved bredde 585 eller 610 mm ca. 50 stk. pr. palle

Ønsker du opskæring i bestemte mål, kan det også lade sig gøre ved større mængder.

WPS Vægpaneler med træstruktur

WPS kan være foliebelagt, hvilket giver os mulighed for et væld af farver og strukturer i overfladen. Vi kan levere alt fra træ- og stenstruktur til et væld af mønstre.

Sig hvad du ønsker og vi giver dig et bud på vores muligheder og pris.

Kontakt os og hør nærmere

Hvad er vægpaneler? 

Vægpaneler er vægbeklædning, hvor det er nemt og hurtigt at udskifte alt efter ønsker og behov. Det kan være med til at friske et rum op og give en flot finish. Vægpaneler bruges ofte i områder hvor der er risiko for slidtage på væg, det kan f.eks være køkken eller bad.

Hos NIC Denmark har vi specialiseret os i at levere tidsbesparende vægpaneler med et af markedets hurtigste opsætningstider, samt give forbrugerne af produktet fornøjelsen af vores flotte finish. Vi har sørget for alt, der kræves kun minimalt af værktøj og ingen maler. Vi kan tilpasse vores løsninger til lige netop dit projekt.

Beslag

WPS Pom Samlebeslag

WPS Pom samlebeslag

WPS Metal samlebeslag

WPS Metal samlebeslag