Vægpanel – Wall Panel System (WPS)

Tidsbesparende vægpaneler

NIC vægpanel system er udviklet efter NIC Denmarks principper, der sikrer dig som håndværker en række fordele, såsom besparelser på opsætning og flot finish. Det er udviklet sammen med byggefirmaer og har derfor fokus på hurtig opsætning og de rette materialer.

Vores specielt udviklede monteringsbeslag gør, at der efter montering ikke er synlige skruer eller sømhuller og WPS beslaget sikrer en meget hurtig opsætningstid af vægpanlet.

Fakta: NIC Denmark’s Wall Panel System er et vægbeklædningssystem, som er præfabrikeret i Fibergips/Fermacell, MDF eller Krydsfinér, med not i begge langsgående sider. Overfladen kan være beklædt med hvidt papir folie, PVC folie eller som rå plade. Vælger du en færdigbehandlet overflade, er væggen færdig når pladen er monteret.

Hos NIC Denmark er vi altid klar til at lytte efter kunders behov. Vi har derfor stor ekspertise indenfor tilpasning af inddækningsløsninger, f.eks. vægpaneler, til dit byggeprojekt.

Så tøv ikke med at kontakte os her

Kontakt os og hør nærmere
Vægpanel monteringsbeslag
Vægpaneler

Fordele ved Wall Panel System

  • Intet unødigt materiale spild
  • Hurtig og nem opsætning med WPS beslag
  • Færdigbehandlet overflade (ingen maler)
  • Ingen synlige monteringsmærker
  • Kræver kun et minimum af værktøj
  • Meget skruefast
  • Flot Finish
  • Tids- og økonomisk besparende
  • Ensartet levering

Minimum bestilling: 1 palle

WPS leveres i hele plader

Fibergips/Fermacell 15 mm:
Standard længder: 2500 mm og 3000 mm.

MDF
16 mm:
Standard længder: 2600 mm og 2800 mm.

Krydsfinér 15 mm:
Standard længde 2500 mm.

Standard bredder: 150, 200, 300, 400 og 600 mm.

Ønsker du opskæring i bestemte mål, kan det også lade sig gøre, kontakt os og forhør nærmere.

Systemet sættes op med vores specielle WPS beslag. Opsætning samt færdiggørelse af væg skal udføres efter gældende byggereglement.

WPS kan være foliebelagt, hvilket giver os mulighed for et væld af farver og strukturer i overfladen. Vi kan levere alt fra træ- og stenstruktur til et væld af mønstre.

Sig hvad du ønsker og vi giver dig et bud på vores muligheder og pris.

Kontakt os og hør nærmere

Hvad er vægpaneler? 

Vægpaneler er vægbeklædning, hvor det er nemt og hurtigt at udskifte alt efter ønsker og behov. Det kan være med til at friske et rum op og give en flot finish. Vægpaneler bruges ofte i områder hvor der er risiko for slidtage på væg, det kan f.eks være køkken eller bad.

Hos NIC Denmark har vi specialiseret os i at leverer tidsbesparende vægpaneler med et af markedets hurtigste opsætningstider, samt give forbrugerne af produktet fornøjelsen af vores flotte finish. Vi har sørget for alt, du behøves minimalt værktøj og ingen maler. Vi kan tilpasse vores løsninger til lige præcis dit projekt.

Tilbehør

Samlebeslag og hjørnebeslag

Bund og top notliste

Bund og top notliste

PVC gerigt

PVC gerigt